INFORMATII IMPORTANTE PRIVIND CLOCIREA SI ECLOZAREA:
GAINAIncubare 21 zile la temperatura( la suprafata oualor ) de 38.3 grade C. Umiditate – primele10 zile 45%( canal 1 plin cu apa ). Dupa 18 zile 55%( canale 1 si 2 pline cu apa ).Din ziua a 3-a pana in a 18-a zi se intorc ouale si se racesc 10 minute zilnic. Controlovoscopic in zilele de 7 si 14.Din ziua a 19-a, cu un pulverizant cu apa fiarta si racita, sa aiba temperatura de 36-38 gradese pulverizeaza pe oua din 2 in 2 ore de la 50 cm inaltime, cate un puf usor.;ouale nu se maiintorc, puii incep sa ciocneasca. Se asculta ouale la ureche, daca pisorii sunt mai lenesi sinu sparg coaja, sunt ajutati, acolo unde se aude ca ciocane se sparge usor coaja pana sevede ciocul, apoi circular se apasa usor pe ou, spargand astfel coaja. Nu se scoate puiul dinou decat in faza finala, daca nu iese singur, el trebuie sa asimileze singur galbenusul. Puiulramane in incubator pana cand se usuca. In primele 3 zile de viata se da zilnica cate o jumatate de pastila de romigal( se introduce usor pe cioc ). Se da mancare pe faze decrestere, prima faza de la ziua 1 la 21, a doua faza de la 21 la 35, ultima faza uruialaamestecata cu grau, porumb uruit ( asta daca crestem pasarile pentru reproductie, nu pentrusacrificare ).In apa de baut se pun mereu vitamine si albastru de metilen.
ms.....gataaaa...astea le mai am....si vreo 3 perechi de motate barat....barboase rosi...seramele...motate albe...bantam negru....bantam potarnichiu...si gataaaaaaaaaaaaa...nu uita de joiii....a sosit si paunulll :))))
superbe se vede de la distanta ca in spatele acestor pasari se afla un om care iubeste pasarile ,pasiunea dumitale are in spate o viata de munca si o investitie serioasa,,,,tot respectul
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.